Dekorativní skleněný poklop ozdobí stůl, a navíc pod ním cukroví neoschne

Sváteční servírování

O Vánocích většinou neodoláme sladkým – někdo spíš slaným – dobrotám. A protože jíme i očima, tak bychom měli cukroví, oříšky, ovoce a další dobrůtky krásně naservírovat.

Výborně se k tomu hodí praktické dvou- nebo třípatrové etažéry či dělené talíře a misky. Efektně vypadá dortový talíř na noze, někdy doplněný ještě o skleněný poklop. Využijeme ale všechny hezké talíře, mísy a misky, a to nejen kulaté, ale i hranaté, ve tvaru listu či ryby a podobně.

Dvoupatrový servírovací stojan je krásný i praktický, protože šetří místo na stole (Ikea)

 

Třípatrový servírovací stojan pro sváteční servírování cukroví, ovoce či chuťovek (Ikea)

 

Luxusní sada tradiční francouzské historické keramiky Filet Noel pro náročné (Luxurytable)

 

Při přenášení sklenic na víno dobře poslouží i jednoduchý tác ozdobený svátečním prostíráním (Ikea)

 

Servírovací stojan s poklopem na dorty, cukroví či chlebíčky (Ikea)

 

Servírovací talíř s držadlem pro snadné přenášení (Ikea)

 

Elegantní talíř z kameniny ve tvaru žaludu (Ikea)

 

Dekorativní skleněný poklop ozdobí stůl, a navíc pod ním cukroví neoschne

 

www.almara-shop.cz, www.kika.cz, www.luxurytable.cz, www.westwing.cz

 

 


Text: tvr; foto: archiv firem a Shutterstock

Další články

Co dělat, když se pes ztratí?

Co dělat, když se pes ztratí?

Ztráta psa je pro každého majitele noční můrou a pro samotného mazlíčka stresující situací. Statistiky ukazují, že více než třetina psů se během svého života ztratí, což je alarmující skutečnost, kterou bychom neměli podceňovat. Jak můžeme tomuto problému předejít a co dělat v situaci, kdy už dojde na nejhorší?

Celý článek

Jak voní zima? Po ovoci a koření!

Jak voní zima? Po ovoci a koření!

Zima voní po citrusech a hřebíčku! Vytvořte si z nich dekorace a dobroty, které promění váš domov v útulném místo. Ozdobte pomeranče hřebíčkovými vzory, vytvořte si vyřezávané ozdoby z jablek, užijte si horký kořeněný cider, který zahřeje tělo i duši…

Celý článek