Foto: Shutterstock

Zpříjemněte si venkovní posezení originálními doplňky

Proměňte svou zahradu či terasu v útulné místo pro relaxaci a nezapomenutelná setkání s přáteli. Podívejte se, jaké doplňky a dekorace použít pro zútulnění venkovního posezení.

Dopřejte si pohodlí

Základem venkovního relaxačního koutku by měl být pohodlný sedací nábytek. Starší kousky můžete zrenovovat, opatřit novým nátěrem a doplňky v podobě polštářků a sedáků. Dobrou službu udělají i taburety a polštáře na sezení na zemi.

 

Foto: Shutterstock

Bílá romantika

Starší kovový nábytek dostal bílým nátěrem nový styl. Působí něžně, romanticky a elegantně. Díky němu vzniklo v zahradě nové místo pro příjemné setkávání s přáteli.

 

Foto: Shutterstock

Květovaný ubrus

Květinový vzor na ubrusu a podsedácích vytváří harmonii s okolním prostředím, připomíná nám krásu květin a atmosféru zahrady. Textil vnáší do venkovního prostoru pocit pohodlí a příjemně ho zútulňuje.

 

Foto: Shutterstock

Záplava květin

K vytvoření příjemné atmosféry přispějí pestré květiny. Můžete je umístit na stolek nebo do větších nádob vedle pohovky, lavice či stolu.

Vintage styl

Máte rádi vintage či venkovský styl? Použijte jako nádobu na květiny starý košík, kterému už sice zub času uštědřil mnohé rány, ale díky své opotřebovanosti získal přírodní patinu a nostalgické kouzlo.

 

Foto: Shutterstock

Zavěšená dekorace

Pergolu, balkon či terasu můžete vyzdobit různými závěsnými dekoracemi, například nádobami na květiny. Fantazii se vtomto případě meze nekladou!


Text: red; foto: Shutterstock

Další články