Zahřejte se horkým ciderem

Na čem si pochutnat během podzimních dní, kdy už bývá chladno a nevlídno? Zahřejte se horkým ciderem.

  • 2 jablečné cidery
  • 2 pomeranče
  • 1 jablko
  • skořice
  • badyán
  • brusinky
  • cukr nebo med podle chuti

Jablečný cider nalijte do hrnce, přilijte šťávu z jednoho pomeranče, vložte koření a zahřejte k bodu varu. Přidejte cukr nebo med podle chuti a důkladně rozmíchejte, dokud se nerozpustí. Do sklenic vložte poloviny plátků pomeranče a jablka a několik brusinek. Zalijte horkým ciderem a můžete podávat.


Další články

Boží milosti

Boží milosti

Čím v pondělí odměnit koledníky, samozřejmě kromě krásně malovaných vajec? Usmažte jim křehké a lahodné boží milosti. Vyzkoušejte starý recept z kuchařky po prababičce.

Celý článek

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Nadýchaný vláčný beránek patří k ozdobám velikonočního stolu, tradičně podávaným na Bílou sobotu. Upečte si ho podle osvědčeného receptu, ve kterém nesmí chybět šlehačka.

Celý článek

Romantické menu

Romantické menu

Plánujete připravit své drahé polovičce sváteční večeři? Inspirujte se naším romantickým menu, které je nejen krásné na pohled, ale i plné lákavých chutí a vůní.

Celý článek